Navigation Menu

Monista innovaatioista tuttu halpahotelliketju Bloc on avannut uuden design-hotellin Lontoon Gatwickin eteläisessä terminaalissa. Hotelli sijaitsee vain muutamien metrien päässä lähtöaulan turvatarkastuksesta ja monista ravintoloista.

Bloc Hotel Gatwickin sijainti on erinomainen ainakin niille matkustajille, joilla on tiedossa varhainen herätys ja aamulento. Useista huoneista avautuu erinomainen näkymä erittäin vilkkaalle kiitotielle.

Hotellissa on 245 huonetta. Vahvasti teknologiaan panostava hotelliketju on tehnyt mahdolliseksi monien asumiseen liittyvien toimintojen ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Esimerkiksi hotellihuoneen voi avata kännykällä. Huoneen valaistusta ja lämpötilaa voi myös ohjata tabletilla, kuten myös uloskirjautumisen.

Asiakkaiden käytössä on wi-fi-yhteys.

– Tavoitteemme on stressitön ja miellyttävä aloitus lentomatkalle, sanoo Bloc Hotelsien toimitusjohtaja Rob Morgan.

Bloc Hotel Gatwickissä ei ole tarjolla aamiaista tai ravintolaa, mutta asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää lentoaseman ravintolatarjontaa tai tehdä ostoksia lentoaseman outlet-myymälöissä.

Toistaiseksi ketjuun kuuluu kaksi hotellia, Gatwickin ohella Birminghamissa. Hotelliketjun tavoitteena on laajentua useiden kaupunkien keskustoihin ja liikenteen solmukeskuksiin.

Bloc-hotellien toimintaperiaatteena on tarjota edullista majoitusta ja hotellihuoneissa on käytettävissä uusinta teknologiaa.

Varaa huone:
Bloc Hotel Gatwick huonevaraukset