Navigation Menu
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kattoterassi on jälleen avoinna

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kattoterassi on jälleen avoinna

in Hotelliuutiset

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ylimmän, 25. kerroksen ravintola Moro Sky Barin kattoterassi on jälleen avoinna yleisölle. Kattoterassi suljettiin marraskuun lopulla terassin turvallisuusratkaisujen päivittämisen ajaksi. Ravintolan sisätilat ovat olleet avoinna koko ajan.

Hotellin kattoterassin turvatoimiin tehtiin joulukuussa muutoksia siten, että kattoterassia ympäröivää lasiseinää ei pääse ylittämään. Terassin seinät olivat entuudestaan täysin umpinaiset ja ikkunat turvalasia, ja seinien korkeus estää kenenkään putoamisen terassilta vahingossa.

– Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on toiminnassamme avainasemassa, ja tehtävänämme on varmistaa tilojemme ja toimintamme turvallisuus kaikissa olosuhteissa. Olemme iloisia, että suuren suosion saanut kattoterassi on saatu jälleen avattua, ja asiakkaat pääsevät nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tilasta, sanoo hotellin liiketoiminnasta vastaavan Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Tapio Satta .

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar on Tampereen ensimmäinen skybar sekä Suomen korkeimmalla sijaitseva baari ja terassi. Asiakaspaikkoja on sisällä 100 ja ulkoterassilla 150.

Ravintola on sisustettu sporttiseen henkeen ja yksi kiinnostavista sisustuselementeistä on Sankareiden seinä, johon on koottu olympialaisissa menestyneitä tamperelaisia.

Huonevaraukset
Solo Sokos Hotel Torni Tampere huonevaraus