Navigation Menu
Uusia teemahuoneita Hotel Legolandissa

Uusia teemahuoneita Hotel Legolandissa

in Hotelliuutiset

Tanskan Billundissa sijaitsevaa Hotel Legolandissa on valmistunut uusia LEGO ® Friends-teeman mukaisia hotellihuoneita perheiden käyttöön. Sisustuksessa on käytetty Lego-palikoita ja huoneiden värityksessä on vaaleanpunaista, violettia ja vaaleanvihreää.

Talven aikana hotellissa on kunnostettu kaikkiaan 23 hotellihuonetta ja lisäksi teeman mukaisesti on tehty käytäville seinämaalauksia.

Sisustukseen kuuluu 200 Lego-palikoista rakennettua mallia. Rakentamisessa on käytetty LEGO-rakennussarjoista tuttuja osia.

Hotelli LEGOLAND sijaitsee Legoland Billund-teemapuiston yhteydessä. Teemapuisto on jaettu kahdeksaan maailmaan: Duplo Landiin, Imagination Zoneen, Legoredo Towniin, Adventure landiin, Minilandiin, Pirate Landiin, Lego Cityyn ja Knights Kindomiin.

TÄnä vuonna Legolandissa uutuutena on Heart Lake City-kylä, joka on osa Minilandia.

– Hotellin teemahuoneiden yksityiskohdat tekevät yöpymisestä Legolandissa ja vierailusta huvipuistossa unohtumattoman, sanoo johtaja Christian Woller.

Hotellista on oma sisäänkäynti teemapuistoon, jolloin puistoon pääsee jonottamatta. Hotellin asiakkailla on käytössä kuntosali, sauna ja uima-allas. Huoneiden varustukseen kuuluu taulu-tv, wifi ja Lego-lahjoja lapsille.

Billundin lentoasemalta on noin 10 minuutin ajomatka Legolandin teemapuistoon.

Huonevaraukset Hotel Legoland
Booking.com: Varaa huone Legoland Hotellista