Navigation Menu
Dream Hotel – designhotelli Tampereen keskustassa

Dream Hotel – designhotelli Tampereen keskustassa

in Hotelliuutiset

Tampereen keskustassa avautunut Dream Hotel on uusi designhotelli, joka tarjoaa uudenlaisen hotellikonseptin mukaisia huoneita skandinaavisella sisutuksella.

Hotelli ja sen yhteydessä toimiva hostelli sijaisevat Tampere-talon vieressä sijaitsevassa entisessä teollisuuskiinteistössä, johon on kunnostettu 20 skandinaaviseen tapaan sisustettua hotellityyppistä kahden hengen huonetta.

Dream Hotelli on yhdistelmä perinteistä ja uutta hotellikonseptia. Lähtökohtana on ollut kestävä ja joustava hotellitilan uudenlainen käyttötapa sekä suomalainen design. Niinpä hotellihuoneiden sisustuksessa on käytetty runsaasti suomalaista puuta sekä luonnonmukaisia pintamateriaaleja, kuten puuvahoja, sisalia ja villaa.

Noin puolesta hotellihuoneista avautuu näkymä kadulle ja ne ovat mitoitukseltaan normaalin hotellihuoneen kokoisia.

Puolet huoneista sijaitsee keskellä avointa tilaa neljän huoneen ryhmissä. Huoneet ovat hieman pienempiä ja niissä on kattoikkuna, josta tulee luonnonvaloa huoneisiin avotilan kautta. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone.

Suunnittelun taustalla on ekologinen ajatus – pienissä huoneissa vain välttämätön on omaa ja muu on yhteistiloissa jaettuna muiden asiakkaiden kanssa. Avotiloissa on runsaasti oleskelu- ja työtilaa.

Avotilassa on myös hostelleista tuttu keittiö, joka on hotelliasiakkaiden käytössä.

Dream Hostel – suosittu hostelli Tampereen keskustassa

Dream Hostel ja hotelli toimivat samassa rakennuksessa, joka aiemmin on ollut teollisuuskiinteistönä.

Hostelli on avautunut vuonna 2010, mutta toiminnan laajentuessa lisää majoitustilaa on saatu peruskorjaamalla yläkerrokseen uudentyyppinen designhotelli.

Dream Hostel on palkittu useilla tunnustuksilla. Esimerkiksi brittiläinen The Guardian valitsi hostellin Euroopan kymmenen parhaan luksushostellin listalle.

Varaa huone booking.comista
Dream Hostel & Hotel – varaa online, maksa hotelliin