Navigation Menu
Hamadin lentokenttähotelli Dohassa vaihtomatkustajien suosiossa

Hamadin lentokenttähotelli Dohassa vaihtomatkustajien suosiossa

in Lentokenttähotellit

Hamadin uudella lentoasemalla vuonna 2014 avautunut The Airport Hotel on saavuttanut matkustajien suosion. Hotellin täyttöaste on lähes 100 prosenttia kun monet asiakkaista vuokraavat huoneen vain muutamaksi tunniksi odottaessaan jatkolentoa.

Lentoasemilla toimii arviolta 18-19 lentokenttähotellia, jotka sijaitsevat kokonaan turvatarkastuksen jälkeisellä ns. airside-alueella.

Dohan uudella Hamadin lentoasemalla toimiva The Airport Hotellissa on 100 huonetta, mutta toiset 100 otetaan käyttöön vuoden 2016 alkupuolella.

Dohasta on tullut entistä tärkeämpi Persianlahden solmukeskus matkattaessa Euroopasta esimerkiksi Aasiaan ja monet konetta vaihtavista matkustajista varaavat huoneen viidestä kahdeksaan tuntiin odotellessaan jatkolennon lähtöä.

Hotellin täyttöaste on ollut avautumisesta lähtien lähes 100 prosenttia, sillä samassa huoneessa ehtii vuorokauden aikana majoittua useampia asiakkaita.

Muutaman tunnin majoitus hotellissa maksaa jopa QR 650 eli noin 160 euroa ja hinta nousee, jos majoitus varataan esimerkiksi vuorokaudeksi.

Hotellihuoneen hinta on selvästi korkeampi kuin vastaavissa hotelleissa Dohan keskustassa, mutta hotellista pääsee varttitunnissa lähtöportille, eikä turvatarkastusta tarvita.

Lisäksi asiakas säästää, kun maahan saavuttaessa ei tarvitse ostaa viisumia eikä rahaa kulu lentokenttäkuljetuksiin.

The Airport Hotellissa kaikki palvelut ovat tarjolla ympäri vuorokauden, sillä asiakkaita saapuu lennoilta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Niinpä esimerkiksi kylpylään voi mennä kahdelta aamuyöllä tai tilata hieronnan.

Varaa huone:
Booking.com: The Airport Hotel, Hamad International Airport, Doha