Navigation Menu
Mercure Newcastle Airport hotelli avautui

Mercure Newcastle Airport hotelli avautui

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Mercure Newcastle Airport on ensimmäinen australialaisen Newcastlen lentoaseman yhteydessä Williamtownissa avautunut lentokenttähotelli. Hotellissa on 95 huonetta.

Elokuussa 2015 avautunut hotelli on suunniteltu lentokenttähotelliksi ja se palvelee asiakkaita, jotka majoittuvat odottamaan lentoa tai saapuvat lennolta esimerkiksi yöllä ja jatkavat matkaa seuraavana päivänä.

Mercure Newcastle Airport-hotellissa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja kahden hengen huoneista perhehuoneisiin. Huoneissa on hyvin äänieristetyt ikkunat, jolloin laskeutuvien ja saapuvien koneiden äänet eivät kuulu huoneeseen.

Hotellin sijainti lentoaseman läheisyydessä tarkoittaa käytännössä sitä, että hotellin palvelut toimivat vuorokauden ympäri. Esimerkiksi kuntosalille voi mennä milloin tahansa ja hotellin Mach One -ravintola tarjoilee vuorokauden ajasta riippuen aamiaista, lounasta tai päivällistä.

Huonevaraukset:
Mercure Newcastle Airport kotisivut
Booking.com: Mercure Newcastle Airport