Navigation Menu
Yotel avasi kapselihotellin Pariisin lentoasemalla

Yotel avasi kapselihotellin Pariisin lentoasemalla

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Pieniin kapselihuoneisiin erikoistunut Yotel on avannut lentokenttähotellin Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalla.

Yotellair hotellissa on 80 huonetta ja se sijaitsee turvatarkastuksen jälkeisellä alueella terminaalissa 2E. Kyseinen terminaali on Air Francen ja SkyTeam alliancen käyttämä terminaali ja osa uutta lentoaseman transit-lounge -aluetta.

Yotellairin huoneiden käyttäjiksi on ajateltu pääasiassa konetta vaihtavavia matkustajia, jotka joutuvat viettämään useita tunteja Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalla. Hotellissa on erillisiä suihkukoppeja, joissa voi virkistäytyä esimerkiksi pitkän kaukolennon jälkeen.

Kapselihotellin huoneet muistuttavat kaukolentojen ensimmäisen luokan sviittiä. Ne ovat kooltaan pieniä, mutta silti huoneissa on kaikki tarvittava – hyvälaatuinen vuode, ledvalaistus, televisio, langaton nettiyhteys ja suihku. Club Loungessa voi nauttia virvokkeita.

Yotellairissa ei ole perinteistä vastaanottoa, vaan saat huoneen avaimen itsepalvelukioskista.

Yotel-kapselihotellit toimivat tällä hetkellä Lontoon Heathrow’n kentällä, Lontoon Gatwickissa sekä Amsterdamin Shipholissa. Lähivuosina hotelliketju laajenee 18 lentoasemalle.

Huonevaraukset booking.comista:
Booking.com: YOTELAIR Paris Charles de Gaulle