Navigation Menu
Scandic on suurin hotelliketju Helsinki-Vantaan lentokentän alueella

Scandic on suurin hotelliketju Helsinki-Vantaan lentokentän alueella

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Scandic-hotelliketjuun kuuluu viisi hotellia Helsinki-Vantaalla ja sen läheisyydessä.

Maaliskuussa avattu Scandic Helsinki Airport sijaitsee vain 200 metrin päässä matkustusterminaaleista. Scandiciin kuuluvat myös Hilton-brändin alla toimiva Hilton Helsinki Airport sekä Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport.

Entiset Cumulus-ketjun hotellit ovat myös siirtyneet Scandic-ketjuun. Cumulus Resort Airport Congress Center Vantaa on nykyisin Scandic Helsinki Aviacongress ja Cumulus City Airport Vantaa puolestaan Scandic Helsinki Aviapolis.

– Meillä on nyt viisi hotellia lentokentän alueella ja olemme alueen suurin majoituspalvelujen tarjoaja, sanoo Scandic Hotels Oy:n kaupallinen johtaja Christian Borg.

Esteettömiä hotelleja

Aviacongressin puolella on viisi esteetöntä huonetta, joissa on moottoroidut vuoteet. Aviapoliksen puolella esteettömyysaspektit huomioivia hotellihuoneita on muutama. Lisäksi hotelleissa on liuskia liikkumisen helpottamiseksi ja esteetön kulku kokoushuoneisiin.

– Minusta on äärettömän tärkeä ja upea asia, että esteettömyyteen panostetaan hotelleissamme jatkossa entistä enemmän. Kuka tahansa meistä voi milloin tahansa tarvita esteettömyyteen liittyviä asioita, kertoo Scandic Helsinki Aviacongressin ja Scandic Helsinki Aviapoliksen hotellinjohtaja Katja Puistola.

Scandic Helsinki Aviacongressissa on eri kokoisia kokoustiloja muutaman hengen tiloista aina 650 hengen tiloihin asti. Lisäksi hotellissa on executive-osasto, jossa on kolme kokoustilaa. Isompiin kokoustiloihin voi tarvittaessa ajaa sisään auton, joten tilat mahdollistavat esimerkiksi autonäyttelyiden järjestämisen.

Scandic Helsinki Aviapoliksessa ei ole kokoustiloja lainkaan. Sen sijaan hotellissa on suuri kuntosali, jota viereisen Scandic Helsinki Aviacongressin asiakkaat voivat myös käyttää. Hotelleista pääsee helposti bussikuljetuksella kahden kilometrin päässä sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Scandic-hotellien varaukset Helsinki-Vantaalta


Scandic Helsinki Aiport
Hilton Helsinki Airport
Scandic Aviapolis
Scandic Aviavongress
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport