Navigation Menu
Uusi Holiday Inn Express avautui Pariisin Charles De Gaullen lentoasemalla

Uusi Holiday Inn Express avautui Pariisin Charles De Gaullen lentoasemalla

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Holiday Inn Express Paris – CDG Airport tarjoaa vaihtoehdon lentoasemalla nuokkumiselle. Hotellista on nopea yhteys Terminaali 1:een junalla.

Holiday Inn Express Paris – CDG Airport on ketjun suurin hotelli Ranskassa – siinä on 305 huonetta ja hotellista pääsee junalla Pariisin keskustaan ja noin 1,5 kilometrin päässä sijaitsevalle lentoasemalle.

Hotellihuoneet on suunniteltu lentojen vaihtoa ajatellen. Huoneet on rakennettu niin, etteivät läheisen lentoaseman äänet kantaudu huoneisiin, matkapuhelimet voi laittaa lataukseen kätevästi vuoteen vieressä oleviin latauspisteisiin, isolle tv-ruudulle voi yhdistää omia laitteita ja luonnollisesti koko hotellissa on langaton nettiyhteys.

Asiakkaiden ei tarvitse lähteä nälkäisenä, vaikka lento lähtisi varhain. Express Start Breakfast™ sisältyy huoneen hintaan. Hotellissa toimiva Express Café & Bar on avoinna ympäri vuorokauden, joten myös myöhäiseltä lennolta tulevat voivat rentoutua iltapalan äärellä.

– Hotelli tarjoaa mahdollisuuden tehdä stopover matkalla Pariisin kautta, sanoo IHG-hotellien markkinointijohtaja Mike Greenup.

– Pariisi on yksi Euroopan suurista matkailun solmukohdista ja hotellimme sijainti on täydellinen niin liikematkustajalle kuin turistille, jatkaa Holiday Inn Express Pariisin hotellinjohtaja Arnaud Vermerie.

Huonevaraukset:

Huonevaraus Holiday Inn Express Paris – CDG Airport