Navigation Menu
Entinen kasarmi muuttui neljän tähden hotelliksi Lappeenrannassa

Entinen kasarmi muuttui neljän tähden hotelliksi Lappeenrannassa

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Hotelli Rakuuna toimii entisessä kasarmissa ja maasotakoulun oppilasasuntolassa Lappeenrannan Rakuunamäellä. Lentoasemalle on matkaa pari kilometriä.

Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa oivan vaihtoehdon majoittumiselle kesäkaupunkina tunnetussa Lappeenrannassa. Hotellissa on 45 huonetta, jotka ovat tuttuja maasotakoulussa aiemmin opiskelleille.

Huonevaraukset booking.comista: Hotelli Rakuuna, Lappeenranta

Hotelli Rakuuna toimii entisessä maasotakoulun oppilasasuntolassa historiallisen Rakuunamäen alueella.

Hotelli Rakuuna toimii nimittäin entisessä oppilasasuntolassa, joka vapautui hiljattain puolustusvoimilta. Rakennus on kunnostettu kevään 2019 aikana ja avattu kesällä hotellina.

Hotelli Rakuuna sijaitsee suojelussa kiinteistössä Rakuunamäen kasarmialueella, jossa ovat palvelleet niin suomalainen rakuunarykmentti kuin venäläiset joukot. Rakuunanmäki on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi kulttuurihistorialliseksi ympäristöksi.

Hotellissa on vuodepaikkoja 102 majoittujalle, ja se sopii siten pienille ryhmille, perheille sekä kaksin tai yksin matkustaville. Liikuntaesteisten kannattaa huomioida, ettei rakennuksen toiseen kerrokseen ole hissiä.

Majoitushintaan sisältyy buffet-aamiainen, sekä mahdollisuus saunoa. Huoneissa on oma kylpyhuone, langaton nettiyhteys sekä taulutelevisio. Huoneisiin saa lisävuoteen.

Hotelli Rakuunan erikoisuus on majoitus kuudelle sisustetussa vanhassa armeijan tuvassa. Huoneissa ovat varusmiesajoilta tutut rautasängyt. Majoittujien käytössä on tyyliin sopiva alkuperäinen armeijan kylpyhuone.

Huonevaraukset booking.comista: Hotelli Rakuuna, Lappeenranta