Navigation Menu

Varaa hostelli

Asu edullisesti hostellissa ja lomabudjetista riittää aktiviteetteihin ja ostoksiin. Hostellit sopivat kaikenikäisille matkailijoille. Tarjontaa riittää nykyään peruspunkista luksushostelleihin, joten jokaiselle löytyy jotakin. Oli mielessäsi sitten vuode jaetussa makuusalissa tai oma huone, tulet huomaamaan, että suurin osa hostelleista on paikallista hotellia edullisempi ja hauskempi vaihtoehto.

Booking.com

Varatuimmat hostellit Suomessa

Näihin Euroopan kohteisiin varataan nyt hostellihuoneita

Edullista majoitusta Helsingissä – katso tästä kaikki Helsingin hostellit

Hostel Suomenlinna

Saarihotelli sijaitsee Suomenlinnassa, 15 minuutin laivamatkan päässä Helsingistä. Hostellissa on yksityisiä huoneita ja makuusaleja.

Diana Park 

Kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta. Yhteiskeittiö. Huoneissa pesuallas, kylpyhuoneet yhteiskäytössä.

Eurohostel 

Hostelli sijaitsee Katajanokalla, yhteys keskustaan raitiovaunulla. Jaettu kylpyhuone, ruokaa voi valmistaa myös itse yhteiskeittiössä. Buffetaamiainen lisämaksusta.

Edullista majoitusta Saimaan alueella – katso tästä kaikki Saimaan alueen hostellit

Imatra Spa Sport Camp

Kahden tai neljän hengen huoneita, jaettu kylpyhuone. Pyyhkeet ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Pääsy Finlandia Hotel Imatran Kylpylän spa- ja uima-allasalueelle.

Savonlinnan Kristillinen Opisto – Wanha Pappila

 Entinen pappila tarjoaa nykyään bed & breakfast -majoitusta. Huoneissa on yksilöllinen sisustus ja oma kylpyhuone.

ISLO Hostel

Joensuun keskusta-alueella sijaitseva hostelli, jossa on yhden ja kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita. Buffetaamiainen.

Generator Hostels – luksusmajoitusta hostelleissa Euroopassa

Design-hostelliketju Generator Hostellit on yksi Euroopan nopeimmin laajentuneista hostelliketjuista. Ketjuun kuuluvat hostellit erottuvat monista muista hostelleista sisustuksellaan ja tavalla tarjota elämyksiä asiakkaille.

Generator Amsterdam. Kaikissa huoneissa ilmastointi, liinavaatteet ja oma kylpyhuone. Myös premium-huoneita.

Suosittelemme: a & o hostellit – hotellitasoista majoitusta omatoimimatkailijoille, liikematkustajille ja perheille Euroopassa

a & o –hostellit tarjoavat hotellitasoista majoitusta monissa Euroopan kaupungeissa. Budjettihostellit sijaitsevat usein kaupungin keskustassa, monet päärautatieasemalla. Hostelleissa on asiakkaiden käytössä vieraskeittiö, pesutupa ja ilmainen Wi-Fi. Hostellissa maksat vain käyttämistäsi palveluista.
A&O hostellissa voit valita yövytkö yhden tai kahden hengen hotellitasoisessa huoneessa, tarvitsetko enemmän tilaa perheelle, vai etsitkö edullisinta vaihtoehtoa, eli vuodepaikkaa suuremmassa huoneessa.
Hostelleissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto ja tila, jossa saat aamiaista tai purtavaa ympäri vuorokauden. Hostellit suuremmat majoitushuoneet soveltuvat hyvin ryhmille.

Varaa hostelli – suositut matkakohteet