Navigation Menu
Milano Bergamon (BGY) lentokenttähotellit

Milano Bergamon (BGY) lentokenttähotellit

| Majoitus lentoasemalla | Varatuimmat hotellit Bergamossa | Lentokenttähotelleja lähellä | Majoituselämys-suosittelemme | Booking.com

Kun klikkaat sivustolla olevaa majoitusliikkeen linkkiä, siirryt tekemään varauksen suoraan booking.comista. Lentokenttähotellit.com ei käsittele eikä tallenna henkilötietojasi.

Milanon Bergamon kenttä sijaitsee viisi kilometriä Bergamosta lounaaseen ja 45 kilometriä Milanosta itään. Lentoasema palvelee lähinnä halpalentoliikennettä.

Booking.com

Bergamon lentoasemalla ei ole lentokenttähotellia, mutta voit levähtää kapselihuoneissa: Resting Pods – ZZZleepandGo BGY Airport

Milanon Bergamosta lentokenttähotellia etsivät tekivät usein varauksia näihin kohteisiin: Best Western Hotel Piemontese | B&B Hotel Bergamo | Hotel Excelsior San Marco | Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci | Starhotels Cristallo Palace

Orio Al Serio -lentokenttä (BGY) – majoitus lentoasemalla

Resting Pods – ZZZleepandGo BGY Airport

Kapselihuoneet sijaitsevat lähtöselvitystiskien vieressä. Kapseleissa on taulu-tv sekä mobiililaitteiden latausta varten pistokkeita. WC- ja kahvilatilat löytyvät terminaalista.

Booking.com

Orio Al Serio -lentokenttä (BGY) – varatuimmat hotellit lähistöllä

B&B Hotel Bergamo

Booking.com

Hotelli sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta, 650 metrin päässä rautatieasemalta. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja ilmastointi. Oma kylpyhuone.

Best Western Hotel Piemontese

Booking.com

Hotelli sijaitsee Bergamon keskustassa 50 metrin päässä kaupungin rautatieasemalta, lentoasemalle liikennöivän bussin pysäkki on hotellia vastapäätä. Ilmastoidut huoneet, buffetaamiainen.

Arli Hotel Business and Wellness

Booking.com

Hotelli sijaitsee 4 km lentoasemalta, lentokenttäbussin pysäkki on lähellä hotellia. Hotellin wellness- ja kuntokeskuksessa on sauna, turkkilainen sauna ja poreallas. Huoneissa ilmastointi.

Orio Al Serio -lentokenttä (BGY) – matkaelämyksiä, suosittelemme

Palazzo Santo Spirito

Booking.com

Entinen luostari, joka on peruskorjattu neljän tähden hotelliksi. Majoituspaikassa on puutarha, lounge, kylpylä, ravintola ja baari. Buffetaamiainen. Lentoasemalle 4 km, Bergamon rautatieasemalle 800 m. Kestävän matkailu majoituspaikka.

Orio Al Serio -lentokenttä (BGY) – majoitusta lentokentän lähellä

NH Orio Al Serio

Booking.com

Hotelli sijaitsee 200 metrin ja 20 minuutin kävelymatkan päässä Orio al Serion lentoasemasta. Majoituspaikassa on sauna ja kuntosali. Ilmastoidut huoneet.

Hotel La Cascata

Booking.com

Hotelli sijaitsee 2,5 km päässä lentoasemalta. Ravintolassa tarjotaan perinteistä bergamolaista ruokaa. Italialainen aamiainen. Huoneissa ilmastointi.

Airport Hotel Bergamo

Booking.com

Hotelli sijaitsee A4-moottoritien Seriate-liittymän vieressä, 8,5 km:n päässä Orio al Serion lentoasemasta. Maksullinen lentokenttäkuljetus. Huoneissa ilmastointi. Mannermainen aamiainen

Winter Garden Hotel Bergamo Airport

Booking.com

Lentoasemalta 3,5 km. Vain aikuisille tarkoitetussa wellness-keskuksessa on poreallas, sauna ja turkkilainen sauna. Ilmastoidut huoneet. Buffetaamiainen

Hotel Excelsior San Marco

Booking.com

Hotelli sijaitsee 5 km lentoasemalta, Bergamon keskusaukiolla. Historialliseen keskustaan Bergamo Altaan johtavan köysiradan asema on lähellä. Kattoravintola. Ilmastointi kesäisin.

Petronilla – Hotel In Bergamo

Booking.com

Boutique-hotelli 4 km lentoasemalta, Bergamon historiallisella San Lazzaron alueella. Yksilöllisesti sisustetut huoneet, modernia taidetta. Hotellissa on sauna, poreallas ja kuntosali.

Like Home Boutique Hotel

Booking.com

Pieni boutique-hotelli noin 2,5 km lentoasemalta. Ilmastoidut huoneet. Aamiainen.

57 Reshotel Orio

Booking.com

Hotelli sijaitsee 1,4 km päästä lentoasemalta, lisämaksullinen lentokenttäkuljetus. Huoneet ovat ilmastoituja, ja niissä on keittotila ja taulu-tv. Buffetaamiainen.

Il Sole

Booking.com

Hotelli sijaitsee Bergamossa historiallisen Altan alueella, pääaukiolla, lentokentälle on matkaa 5 km. Huoneissa on parkettilattia, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Mannermainen aamiainen.