Navigation Menu

Oulu lentokenttähotellit

Jos lento lähtee varhain aamulla Oulusta tai saapuu myöhään illalla, majoitu hotelliin Oulun lentokentän lähellä ja jatka matkaa virkeänä. Oulun lentoaseman lähellä on hotelli, ja lisäksi voit etsiä majoitusta kaupungin keskustasta.

Majoitusta alle 5 km Oulun lentoasemalta

Finlandia Hotel Airport Oulu, 5 minuutin ajomatkan päässä Oulun lentokentältä
Booking.com

Kun klikkaat sivustolla olevaa majoitusliikkeen linkkiä, siirryt tekemään varauksen suoraan booking.comista. Lentokenttähotellit.com ei tallenna henkilötietojasi.

Kesäisin Oulun Torinranta eli kauppatori on kaupunkilaisten olohuone, jossa ranta-aittojen terassit ja torirannan laiturit pysäyttävät lomalaiset. Keskustassa Rotuaarin ympärillä puolestaan sijaitsevat monet kauppaliikkeistä. Oulu on myös monelle pysähdyspaikka, kun suuntana on Suomen eteläisin tunturialue.

Hotelleja Oulun keskustassa

Scandic Oulu City

Saaristokatu 4, Oulu. 10 km lentoasemalta. Hotellin huoneet on sisustettu vaalein sävyin, ja niissä on nojatuoli ja työpöytä. Kuntosali on käytössä ympäri vuorokauden. Sauna.

Katso hinnat ja varaa huone

Scandic Oulu Station

Kajaaninkatu 17, Oulu. 11 km lentoasemalta, lähellä Oulun keskusasemaa. Hotellissa sisäuima-allas ja kaksi saunaa. Buffetaamiainen. Mukaan otettavan aamiaispaketin saa vastaanotosta, mikäli lähtö on varhain aamulla.

Katso hinnat ja varaa huone

Original Sokos Hotel Arina Oulu

Pakkahuoneenkatu 16, Oulu. 11 km lentoasemalta ja 5 minuutin kävelymatka rautatieasemalta. Jokaisessa huoneessa on tallelokero ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Lapland Hotels Oulu

Kirkkokatu 3, Oulu. 11 km lentoasemalta. Hotellin huoneet on sisustettu Lappi-teemalla, niiden varustukseen kuuluu ylellinen vuode, taulu-tv ja ilmastointi. Uima-allas, sauna ja kuntokeskus. Hotellin ravintolassa avintolassa on tarjolla pohjoissuomalaisia erikoisuuksia. Aamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Best Western Hotel Apollo 

Asemakatu 31-33, Oulu. 11 km lentoasemalta, 200 metriä rautatieasemalta. Vaaleilla sävyillä sisustetuissa huoneissa on minibaari, työpöytä ja suihkulla varustettu oma kylpyhuone. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Hotel Lasaretti

Kasarmintie 13, Oulu. 12 km lentoasemalta, 1,5 km rautatieasemalta. Hotel Lasaretin huoneissa on valoisa ja moderni sisustus sekä ainutlaatuisia maalauksia ja veistoksia. Hotellin ravintolan ruoat valmistetaan mahdollisuuksien mukaan lähi- ja luomutuotteista. Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä. Sauna.

Katso hinnat ja varaa huone

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

Kirkkokatu 54, Oulu. 14 km lentoasemalta. Hotellin huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on suihku ja ilmaisia kylpytuotteita, työpöytä, taulu-tv kaapelikanavilla. Hotellissa tarjolla päivittäinen buffetaamiainen tai kasvisaamiainen. Vastaanotossa tarjotaan iltapäiväteetä.

Katso hinnat ja varaa huone

Forenom Aparthotel Oulu

Uusikatu 26, Oulu. 11 km lentoasemalta. Itsepalveluhotellin huoneistoissa on kahvinkeitin, mikroaaltouuni, pieni jääkaappi ja taulu-tv. Joissakin huoneistoissa on myös keittotila, jossa on liesi. Kaikissa huoneistoissa on oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja ilmaisia ​​kylpytuotteita.

Katso hinnat ja varaa huone

Break Sokos Hotel Eden

Lentoasemalta 30 minuutin ajomatka. Kylpylähotelli sijaitsee meren rannalla, pitkän uimarannan vieressä. Hotellin vesipuistossa lämmitetyt sisä- ja ulkouima-altaat ovat avoinna ympäri vuoden. Spa-tilassa on suomalainen, turkkilainen ja roomalais-irlantilainen sauna. Superior huoneissa ilmastointi.

Katso hinnat ja varaa huone

Majoitusta Kempeleessä

Forenom Aparthotel Kempele

Pekurintie 2, Kempele. 9 km lentoasemalta. Kaikissa majoitusyksiköissä on taulu-tv ja ranskalainen parveke. Keittonurkkauksessa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesitaso ja kahvinkeitin. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Katso hinnat ja varaa huone

Hotelli Pohjankievari 

Eerontie 9, Kempele. 11 km lentoasemalta. Huoneissa on työpöytä ja oma kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Hotellissa myös sauna, terassi ja pelihuone.

Katso hinnat ja varaa huone

Motelli Kempeleen Moottorimaja

Sohjanantie 3, Kempele. 7 km lentoasemalta. Kaikissa huoneissa on mikroaaltouuni, vedenkeitin, pieni jääkaappi, televisio ja liinavaatteet. Sauna varattavissa erikseen.

Katso hinnat ja varaa huone

Majoitusta Limingassa

Place to Sleep Hotel Liminka 

10 Tupoksentie, Liminka. 26 km lentoasemalta. Huoneissa on ilmastointi, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin, suihku, hiustenkuivaaja ja työpöytä. Hotellin huoneissa on vaatekaappi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Perhehuoneita.

Katso hinnat ja varaa huone

Hotelli-Ravintola Liminganlahti

Rantakurvi 6, Liminka. 32 km lentoasemalta. Ilmastoitujen huoneiden mukavuuksiin kuuluu vaatekaappi, kirjoituspöytä, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Saatavilla on mannermainen ja kasvisaamiainen. Lähialueella voi harrastaa muun muassa patikointia ja pyöräilyä. 

Katso hinnat ja varaa huone