Navigation Menu
Tukholman Arlandan lentokenttähotellit

Tukholman Arlandan lentokenttähotellit

Tukholman Arlandan lentoasemalla on kaksi lentokenttähotellia, joissa voi viivähtää esimerkiksi koneen lähtöä odottelemassa. Lentoaseman lähistöllä on yli 20 hotellia ja myös hostelli, joten valinnanvaraa on jokaisen matkabudjettiin.Booking.com

Arlandan lentoasema sijaitsee noin 40 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen. Kaupungista nopein yhteys on Arlanda Express -juna, mutta lentoasemalle on hyvä yhteys myös busseilla. Taksit voivat olla yllättävän kalliita ja hinta on tarkistettava etukäteen.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Arlandan lentokentän SkyCityn vieressä terminaalien 4 ja 5 välissä sijaitseva hotelli. Hotellissa 414 huonetta, joissa puulattiat, taulu-tv satelliittikanavilla, työpöytä ja maksuton WiFi. Hotellissa on kolme ravintolaa, aamiaista saatavilla 05.00 alkaen ja kevytaamiainen klo 04.00. Kuntosali ja sauna. Katso hinnat ja varaa huone

Radisson Blu SkyCity Hotel, Stockholm-Arlanda

Arlandan lentokentän terminaalien 4 ja 5 välissä. Hotellissa on 260 huonetta, joissa taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari sekä kahvin ja teen valmistusvälineet. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Hotellissa maksuton WiFi ja kuntosali. Buffetaamiainen klo 4.30 alkaen. Katso hintoja ja varaa huone booking.comin kautta

Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda

1,3 km lentoasemalta, Kabinvägen 3, 190 45 Arlanda Lentokenttäbussi liikennöi 15 minuutin välein klo 5.00–24.00 välisenä aikana. Hotellihuoneita 339, joissa ilmastointi ja äänieristys, kaapeli-tv sekä kahvinkeitin. Hotellissa kuntosali, sauna ja uima-allas. Aamiainen tarjoillaan klo 4.30 alkaen.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comin kautta

Ibis Styles Stockholm Arlanda Airport

2,2 km lentoasemalta, Lindskrogsvägen 7, 19060 Arlanda. Lentokenttäbussi liikennöi 24h. Hotellihuoneita 117, jotka on uusittu vuonna 2011. Huoneissa puulattiat, taulu-tv satelliittikanavilla, työpöytä, WiFi, kylpyhuone suihkulla. Aamiainen tarjoillaan klo 4.00 alkaen.

Varaa huone suoraan hotellin kotisivuilta

Katso hinnat ja varaa huone booking.comin kautta

Best Western Arlanda Hotellby

4,5 km lentoasemalta, Bristagatan 22, 195 60 Arlanda. Hotellissa 147 huonetta, jotka sijaitsevat 17 erillisessä rakennuksessa. Rakennukset on ryhmitelty yhteen puutarhan ympäröimäksi pieneksi kyläksi. Kaikissa huoneissa on ilmainen minibaari ja maksuton Wi-Fi. Maksullinen paikoitus.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comin kautta

Best Western Park Airport Hotel

4,6 km lentoasemalta, Bristagatan 16, 190 60 Arlanda, Ruotsi Lentokenttäkuljetus. Hotellihuoneita 97, joissa ilmainen Wi-Fi, tv, työpöytä ja oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Buffetaamiainen tarjolla klo 04.00 alkaen. Kuntosali, sauna Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Connect Hotel Arlanda

4,8 km lentoasemalta, Lindberghs gata 10, 195 61 Arlanda.Lentokenttäkuljetus. Hotellihuoneita 130, joissa tammilattiat ja kaakeloitu kylpyhuone. Kevytaamiainen tarjolla klo 04.00 alkaen.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Quality Airport Hotel Arlanda

5 km lentoasemalta, Cederströms Slinga, 195 86 ArlandaIlmainen lentokenttäkuljetus. Huoneita 228, joissa kaapeli-tv, työpöytä ja ilmainen Wi-Fi. Kuntosali ja sauna. Buffetaamiainen tarjoillaan klo 04.00 alkaen.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

BoKloster VillaHotell

5,5 km lentoasemalta, Stockholmsvägen 55-57, 195 34 Märsta Lentokenttäkuljetus. Huoneita 33, joissa puulattiat sekä mosaiikkilaatoitettu ja lattialämmityksellä varustettu kylpyhuone, taulu-tv, jääkaappi ja vedenkeitin. Aamiainen tarjoillaan huoneeseen. Käytettävissä yhteiskeittiö.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Wenngarn Hotel Anstalten

11,8 km lentoasemalta, Wenngarn 1:7, 193 91 SigtunaLentokenttäkuljetus. Hotellihuoneita 33, joissa TV, kylpyhuone, ilmainen Wi-Fi. Sauna. Lounge, golfin pelaaminen mahdollista. Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

STF Jumbo Stay Stockholm

1,2 km lentoasemalta, Jumbovägen 4, 190 47 ArlandaBussilinja 14 kulkee hostellin ja lentokentän välillä, entisessä Boeing 747 -jumbojetistä rakennettu hostelli sijaitsee lentokentän vieressä. Hostellissa on maksuton Wi-Fi ja maksullinen aamiainen kello 03.00 alkaen.

Hostellissa on 33 huonetta, joissa taulutelevisio ja joko oma tai jaettu kylpyhuone. Pyyhkeet, vuodevaatteet ja siivous sisältyvät huonehintoihin.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Vuokra-autot Tukholman Arlandassa

Tukholman Arlandan lentoasemalla toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt ja Sunfleet car pool. Vertaile kaikkien autovuokraamojen hintoja rentalcars.comin kautta.

Autovuokraamot toimivat Arlandan autovuokraamojen alueella, paitsi Enterprice, joka sijaitsee terminaalissa 2. Sixt toimii Arlandan Alfa-pysäköintialueella. Bussi Beta vie terminaaleista 2, 4 ja 5 Aviksen, Budgetin, Europcarin ja Hertzin vuokraamoihin. Bussi Alfa vie Sixt-vuokraamoon terminaaleista 2, 4 ja 5.

Vertaile autonvuokraamojen hintoja rentalcars.comissa

Powered by booking.com

Suosituimmat lentokenttähotellit

Radisson Blu SkyCity Hotel

Terminaalissa

  • Vain pari minuuttia lähtöportille
  • Upea aamiainen jo klo 05
  • Rentouttava yö koneen vaihtoa odotellessa
111 alk
varaa

STF Jumbo Stay Stockholm

Jumbovägen 4

  • Edullista majoitusta
  • Erilainen yöpymispaikka
  • Lentokenttäbussilla kätevästi terminaaleihin
varaa