Navigation Menu
Tukholman Arlandan lentokenttähotellit

Tukholman Arlandan lentokenttähotellit

ARN, Tukholman Arlandan lentoasema

tammikuu 122018

Arlandan lentoasema sijaitsee noin 40 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen. Tukholman Arlandan lentoasemalla on kaksi lentokenttähotellia, joissa voi viivähtää esimerkiksi koneen lähtöä odottelemassa. Lentoaseman lähistöllä on yli 20 hotellia ja myös hostelli, joten valinnanvaraa on jokaisen matkabudjettiin. Kaupungista nopein yhteys kentälle on Arlanda Express -juna, mutta lentoasemalle on hyvä yhteys myös busseilla. Taksit voivat olla yllättävän kalliita ja hinta on tarkistettava etukäteen.Booking.comAutonvuokraus Arlandan lentoasemalla

Lentokenttäkuljetus hotellin ja lentoaseman välillä

 • STF Jumbo Stay Stockholm 1,2 km
 • Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda 1,3 km
 • Good Morning Arlanda 2,2 km
 • Broby Gård 3,3 km
 • Best Western Arlanda Hotellby 4,5 km
 • First Hotel Arlanda Airport 4,6 km
 • Best Western Plus Park Airport Hotel 4,6 km
 • Connect Hotel Arlanda 4,8 km
 • Quality Airport Hotel Arlanda 5 km

Hotellit lentoasemalla


Clarion Hotel Arlanda Airport

Arlandan lentokentän SkyCityn vieressä terminaalien 4 ja 5 välissä sijaitseva hotelli. Hotellissa 414 huonetta, joissa puulattiat, taulu-tv satelliittikanavilla, työpöytä ja maksuton WiFi. Hotellissa on kolme ravintolaa, aamiaista saatavilla 05.00 alkaen ja kevytaamiainen klo 04.00. Kuntosali ja sauna.
Katso hinnat ja varaa huone


Radisson Blu SkyCity Hotel, Stockholm-Arlanda

Arlandan lentokentän terminaalien 4 ja 5 välissä. Hotellissa on 260 huonetta, joissa taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari sekä kahvin ja teen valmistusvälineet. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Hotellissa maksuton WiFi ja kuntosali. Buffetaamiainen klo 4.30 alkaen. Huonevaraukset booking.comista

Hotellit lentoaseman lähellä

Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda

1,3 km lentoasemalta, Kabinvägen 3, 190 45 Arlanda Lentokenttäbussi liikennöi 15 minuutin välein klo 5.00–24.00 välisenä aikana. Hotellihuoneita 339, joissa ilmastointi ja äänieristys, kaapeli-tv sekä kahvinkeitin. Hotellissa kuntosali, sauna ja uima-allas. Aamiainen tarjoillaan klo 4.30 alkaen.

Huonevaraukset booking.comista


Good Morning Arlanda

1,5 km lentoasemalta, Lindskrogsvägen 7, 19060 Arlanda. Lentokenttäbussi liikennöi 24h. Hotellihuoneita 117, jotka on uusittu vuonna 2011. Huoneissa puulattiat, taulu-tv satelliittikanavilla, työpöytä, WiFi, kylpyhuone suihkulla. Aamiainen tarjoillaan klo 4.00 alkaen.

Huonevaraukset booking.comista

Best Western Arlanda Hotellby

4,5 km lentoasemalta, Bristagatan 22, 195 60 Arlanda. Hotellissa 147 huonetta, jotka sijaitsevat 17 erillisessä rakennuksessa. Rakennukset on ryhmitelty yhteen puutarhan ympäröimäksi pieneksi kyläksi. Kaikissa huoneissa on ilmainen minibaari ja maksuton Wi-Fi. Maksullinen paikoitus.

Huonevaraukset booking.comista


Best Western Plus Park Airport Hotel

4,6 km lentoasemalta, Bristagatan 16, 190 60 Arlanda, Ruotsi Lentokenttäkuljetus. Hotellihuoneita 97, joissa ilmainen Wi-Fi, tv, työpöytä ja oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Buffetaamiainen tarjolla klo 04.00 alkaen. Kuntosali, sauna Huonevaraukset booking.comista

Connect Hotel Arlanda

4,8 km lentoasemalta, Lindberghs gata 10, 195 61 Arlanda.Lentokenttäkuljetus. Hotellihuoneita 130, joissa tammilattiat ja kaakeloitu kylpyhuone. Kevytaamiainen tarjolla klo 04.00 alkaen.

Huonevaraukset booking.comista


Quality Airport Hotel Arlanda

5 km lentoasemalta, Cederströms Slinga, 195 86 ArlandaIlmainen lentokenttäkuljetus. Huoneita 228, joissa kaapeli-tv, työpöytä ja ilmainen Wi-Fi. Kuntosali ja sauna. Buffetaamiainen tarjoillaan klo 04.00 alkaen.

Huonevaraukset booking.comista

BoKloster VillaHotell

5,5 km lentoasemalta, Stockholmsvägen 55-57, 195 34 Märsta Lentokenttäkuljetus. Huoneita 33, joissa puulattiat sekä mosaiikkilaatoitettu ja lattialämmityksellä varustettu kylpyhuone, taulu-tv, jääkaappi ja vedenkeitin. Aamiainen tarjoillaan huoneeseen. Käytettävissä yhteiskeittiö.

Huonevaraukset booking.comista


Wenngarn Hotel Anstalten

11,8 km lentoasemalta, Wenngarn 1:7, 193 91 SigtunaLentokenttäkuljetus. Hotellihuoneita 33, joissa TV, kylpyhuone, ilmainen Wi-Fi. Sauna. Lounge, golfin pelaaminen mahdollista. Huonevaraukset booking.comista

Hostellit lentoaseman lähellä

STF Jumbo Stay Stockholm

1,2 km lentoasemalta, Jumbovägen 4, 190 47 ArlandaBussilinja 14 kulkee hostellin ja lentokentän välillä, entisessä Boeing 747 -jumbojetistä rakennettu hostelli sijaitsee lentokentän vieressä. Hostellissa on maksuton Wi-Fi ja maksullinen aamiainen kello 03.00 alkaen.

Hostellissa on 33 huonetta, joissa taulutelevisio ja joko oma tai jaettu kylpyhuone. Pyyhkeet, vuodevaatteet ja siivous sisältyvät huonehintoihin.

Huonevaraukset booking.comistaMore Information»
All Listing Types All Locations Any Rating

Listing Results

  • Tukholman Arlandan lentokenttähotellit

    Tukholman Arlandan lentokenttähotellit

    Hotelliuutiset, Ruotsi

    Read more