Navigation Menu
Uusittu Hotelli Pommern avautuu Maarianhaminassa

Uusittu Hotelli Pommern avautuu Maarianhaminassa

in Hotelliuutiset

Täysin uusittu Hotell Pommern Maarianhaminan keskustassa avautuu maaliskuussa 2015. Hotellissa on yhteensä 95 korkeatasoista huonetta ja Pommernista tuleekin Maarianhaminan suurin hotelli.

Hotellin kahdessa ylimässä kerroksessa on 31 tyylikästä Superior-huonetta. Viihtyisiä Classic-huoneita on yhteensä 64 joista seitsemässä perhehuoneessa on vuoteet ja mukavat tilat neljälle. Osa perhuoneista sisustetaan hauskan ja jännittävän Muumi-teeman mukaisesti.

Hotellin ja ravintolatilojen sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Carola Tallqvist.

Hotellin ravintola ja viinibaari ”Kvarter 5” tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä ja kutsuu viihtymään.

– Viinibaarissa tarjoilemme mielenkiintoisia viinejä laseittain, paikallisen Stallhagen-panimon joka toinen kuukausi vaihtuvia kausioluita hanasta sekä herkullisia pikkuannoksia ja napostelulautasia jaettavaksi ja yhdessä nautittavaksi, sanoo toimitusjohtaja Roni Huttunen.

Ravintolna ruokalistalla hyödynnetään paikallisia raaka-aineita ja ravintolavuodessä näkyvät erilaiset kausittaiset teemat sekä huippukokkien vierailut. Ensimmäisenä vieraana nähdään Michael ”Micke” Björklund, jonka suunnitelema nimikkomenu on tarjolla 25.3. – 18.4.2015.

Pommern avautuu maaliskuussa 2015

Joulukuussa 2013 aloitetut mittavat muutos- ja lisärakennustyöt ovat loppusuoralla ja täysin uusittu Hotell Pommern Maarianhaminan keskustassa avaa ovensa 2. maaliskuuta 2015.

Uuden hotellirakennuksen ovat suunnitelleet arkkitehti SAFA Aaro Virkkunen ja arkkitehti SAFA Harri Kokkonen Helsinkiläisestä Arkkitehtitoimisto AVARCista.

– Uusi Hotell Pommern on tervetullut lisä Ålandhotelsin ja Maarianhaminan hotellitarjontaan. Valmistuessaan hotelli tarjoaa tasokkaan ja mukavan majoitusvaihtoehdon jonka suunnittelussa on huomioitu asiakkaidemme toivomukset ja Hotelli Savoyn remontista saadut myönteiset kokemukset, kertoo toimitusjohtaja Roni Huttunen.

Varaa huone
Hotell Pommern huonevaraukset booking.comista