Navigation Menu
Kööpenhaminan lentokenttähotellit

Kööpenhaminan lentokenttähotellit

Kööpenhaminan lentoasema on Pohjoismaiden vilkkain lentoliikenteen solmukenttä. Mikäli lentosi lähtee aikaisin aamulla tai saapuu myöhään illalla, voit yöpyä lentoaseman lentokenttähotellissa tai jossain lähitienoon noin 30 hotellista.

Jatkolentoa odottavalle Kööpenhaminan lentoasemalla sijaitseva Clarion Hotel Copenhagen Airport on nopein vaihtoehto siirtyä hotellista lähtöportille.
Booking.com


Booking.com

Hotelli lentoasemalla

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

300 m. terminaali 3:sta, Ellehammersvej 20, 2770 Kööpenhamina.

Hotellista johtaa katettu käytävä terminaali 3:een. Terminaali 3:ssa sijaitsee metroasema, jolla pääsee Kööpenhaminan keskustaan. Hotellissa 382 huonetta, joissa ilmastointi, satelliitti-tv sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Osassa huoneista panoraamanäköala Juutinraumalle.

Hotellin kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden. Spa- ja rentoutumisosastolta löytyy muun muassa lämmitetty suolavesiallas, aromi-höyrysauna sekä kuusi hoitohuonetta. Kylpylään on pääsy vain yli 16 vuotiailta asiakkailta.

Hotellissa on lähtöselvitys 15 tärkeimmän lentoyhtiön lennoille.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

4 km lentoasemalta, Center Boulevard 5, 2300 Kööpenhamina.Ilmainen lentokenttäkuljetus.

Hotellilta 100 m. Bella Centerin metroasemalle, jolta yhteys kaupunkiin ja lentoasemalla. Hotellissa 812 äänieristettyä huonetta, joissa taulu-tv, teen- ja kahvinkeitin sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Hotellissa wellness-keskus.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Quality Airport Hotel Dan

900 m. lentoasemalta, Kastruplundgade 15, DK-2770 Kööpenhamina. Hotellista ilmainen kuljetus lentoasemalle puolen tunnin välein klo 6.00–9.45 ja klo 18.00–21.45.

10 minuutin kävelymatka lentoasemalle. Hotellissa 228 huonetta, joissa Wi-Fi, taulu-tv ja työpöytä. Buffetaamiainen. Luomutuotteita.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Park Inn by Radisson Copenhagen

1,8 km lentoasemalta, Engvej 171, 2300 Kööpenhamina.

Hotelli sijaitsee Femøren-metroaseman vieressä 10 minuutin ajomatkan päässä Kööpenhaminan keskustasta. Hotellissa 295 huonetta, joissa kaapelitaulutelevisio. Joissakin huoneissa on teen-/kahvinkeitinkeitin. Hotellissa Wi-Fi. Aamiainen on tarjolla klo 05.30 lähtien. Hotellissa kuntokeskus, solarium ja ssäuima-allas.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Cabinn Metro

4,2 km lentoasemalta, Arne Jacobsens Allé 2, 2300 Kööpenhamina

Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä Ørestadin rautatieasemalta. Hotellissa 709 huonetta, jotka tarjoavat perustason majoitusta sisältäen taulu-tv:n, työpöydän ja oman kylpyhuoneen suihkulla. Kaikissa huoneissa on myös teen ja kahvin valmistusvälineet. Buffetaamiainen.

Katso hintoja ja varaa huone booking.comista

Zleep Hotel Copenhagen Airport

1,7 km:n päässä lentoasemasta, Løjtegaardsvej 99, 2770 Kööpenhamina.

Hotellista 5 minuutin ajomatka lentoasemalle. Huoneita 93, joissa taulu-tv, Wi-Fi ja DVD-soitin. Skandinaavinen buffetaamiainen. Paikallisbussilla yhteys Kööpenhaminan keskustaan.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

Copenhagen Go Hotel

2,2 km lentoasemalta, Englandsvej 333, 2770 Kööpenhamina.

Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä Tårnbyn asemalta. Huoneita 123, joissa televisio, työpöytä ja oma kylpyhuone suihkulla. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

Crowne Plaza Copenhagen Towers

3,9 km lentoasemalta, Ørestads Boulevard 114-118, 2300 Kööpenhamina. Ilmainen lentokenttäkuljetuspalvelu.

Hotellista 150 metriä Ørestadin asemalle, josta yhteys Kööpenhaminan keskustaan, lentoasemalle ja Malmöön. Hotellissa 366 huonetta, joissa Paustianin designkalusteet, ilmastointi ja satelliitti-tv, moderni kylpyhuone sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Kuntosali.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

Cottage Farm Bed & Breakfast

5 km lentoasemalta, Nordre Dragørvej 55, 2791 Dragør.

Hostellissa 10 huonetta, joissa kaapeli-tv, puulattiat sekä oma tai jaettu kylpyhuone. Joissakin majoitustiloissa on jääkaappi sekä teen ja kahvin valmistusvälineet.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

Danhostel Copenhagen Amager

4,3 km lentoasemalta, Vejlands Allé 200, 2300 Kööpenhamina.

Hostellissa 162 huonetta, joissa käytännöllinen sisustus ja tavallista pidemmät vuoteet. Lisäksi niihin kuuluu joko oma tai jaettu WC ja suihku.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

Lavilla Guesthouse

4 km lentoasemalta, Kastrupvej 156, 2300 Kööpenhamina.

Hostellissa 9 huonetta, joihin kuuluu joko jaettu tai oma kylpyhuone. Useimmissa majoitustiloissa on taulu-tv, ja joissakin niistä on terassi tai parveke. Studioissa on oleskelualue ja minikeittiö.

Katso hinnat ja varaa huone booking.comista

Autonvuokraus Kööpenhaminan lentoasemalla

Lentoaseman terminaalissa 1 toimivat seuraavat autovuokraamot: Europcar, Avis, Hertz. Terminaalissa 3 toimivat seuraavat autonvuokraamot: Europcar, Avis, Hertz, Budget, Sixt

Vertailet autonvuokraamojen hintoja rentalcars.comin hintavertailussa.

Vuokra-autojen palautus tapahtuu terminaali 1:ssä terminaalin edustalla oleville merkityille pysäköintipaikoille. Terminaali 3:ssa palautus tapahtuu autoparkkiin P10, jossa Europcarin ja Sixt palautusalue on 3. kerroksessa, Hertzin 4.kerroksessa sekä Avisin ja Budgetin 5. kerroksessa. Avaimet palautetaan vuokrauspisteeseen.