Navigation Menu
Berliinin lentokenttähotellit

Berliinin lentokenttähotellit

Booking.com

Berliinin Brandenburgin lentoasemalla on kolme terminaalia. Valtaosa lennoista lähtee terminaaleista 1 ja 2. Terminaali 5 sijaitsee kiitotien pohjoispuolella, ja sieltä lähtevät mm. Ryanairin lennot. Terminaalin 1,2 ja 5 välillä on yhteys S-Bahnilla (S9 ja S45) sekä busseilla ja takseilla.

Booking.com

Kun klikkaat sivustolla olevaa majoitusliikkeen linkkiä, siirryt tekemään varauksen suoraan booking.comiin. Lentokenttähotellit.com ei tallenna henkilötietojasi.

Lentoasemalla, Terminaali 1 ja 2: Steigenberger Airport Hotel Berlin. Hotelli sijaitsee terminaalissa 1.

Terminaalin 5 lähellä: IntercityHotel Berlin Brandenburg Airport Lyhyt kävelymatka Terminaalista 5 ja S-Bahn Schönefeldin asemalta.

Lähellä Brandenburgin lentoasemaa: B&B Hotel Berlin-Airport, ibis budget Berlin Airport, Motel Plus Schönefeld, MEININGER Hotel Berlin Airport ja Holiday Inn Berlin Airport

Suosituimmat lentokenttähotellit Berliinin Brandenburgin lähellä

Steigenberger Airport Hotel Berlin

Willy-Brandt-Platz 3, 12529 Schönefeld. Hotellin sijainti on täydellinen lentomatkustajalle – sisäänkäynti on suoraan terminaalista 1, ja hotellista on lyhyt kävelymatka S-Bahnin ja ICE:n asemille. Hotellissa on 322 korkeatasoista huonetta, oma kylpyläosasto ja buffet-aamiainen.

Katso hintoja ja varaa tästä

IntercityHotel Berlin Brandenburg Airport

Am Seegraben 2, 12529 Schönefeld. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä terminaalista 5 sekä S-Bahn Schönedeldin asemalta. Hotellissa on 200 äänieristettyä ja ilmastoitua huonetta. Wifi, aamiainen. Oma kuntosali ja sauna.

Katso hintoja ja varaa huone

MEININGER Hotel Berlin Airport

Alexander-Meißner-Str. 1, Treptow-Köpenick, 12526 Berliini. Hotellista noin 5 minuutin kävelymatka S-Bahn Grünbergalleen asemalle, josta 2 minuutin junamatka terminaaliin 5 ja 11 minuutin junamatka terminaaleihin 1 ja 2. Hotellissa 156 huonetta, buffetaamiainen. Kuntosali. Airliner lounge.

Katso hintoja ja varaa tästä

Holiday Inn Berlin Airport

Hans Grade Allee 5, 12529 Schönefeld. Hotelli sijaitsee 2 km päässä terminaalista 5, ja 7 km päässä terminaalista 1, saatavilla lentokenttäkuljetus. Hotellissa on 259 ilmastoitua huonetta. Aulan kahvilasta saatavilla välipaloja ympäri vuorokauden. Aamiainen. Hotellissa kuntosali ja sauna. Terassilta näkymä lentoasemalle.

Katso hintoja ja varaa huone

Motel Plus Schönefeld

Hans-Grade-Allee 18, 12529 Schönefeld. Huoneistohotelli sijaitsee 3 km päässä lentoasemalta. Huoneistoissa on leveä parisänky ja vuodesohva. Huoneistojen varustukseen kuuluu keittiö ja oma kylpyhuone.

Katso hintoja ja varaa tästä

Campanile Berlin Branderburg Airport

Hans-Grade-Allee 18, 12529 Schönefeld. 7 Days Premium Hotelli sijaitsee 2 kilometrin päässä terminaalista 5. Hotellissa on 155 huonetta, joissa ilmastointi, WiFi ja oma kylpyhuone.

Katso hintoja ja varaa tästä

B&B Hotel Berlin-Airport

Berliner Chaussee 2, 12529 Schönefeld. Hotelli sijaitsee noin 6 kilometrin päässä lentoasemasta. Hotellissa on 140 huonetta, joissa WiFi, oma kylpyhuone ja tv. Lisämaksullinen aamiainen. Hotellin aulassa on myyntiautomaatti, josta saa välipaloja.

Katso hintoja ja varaa tästä

ibis budget Berlin Airport Schönefeld 

Lilienthalstrasse 18, 12529 Schönefeld. Hotelli sijaitsee 4 km terminaaleista 1 ja 2, ja 7 km terminaalista 5. Ei lentokenttäkuljetuksia. Hotellissa 75 huonetta, oma kylpyhuone, WiFi. Lisämaksullinen aamiainen.

Katso hintoja ja varaa huone

Majoitusta Berliinin Brandenburgin lähialueella

Best Western Premier Airporthotel Fontane BERlin

Jonas-Lie-Str. 5-11, 15831 Schönefeld. Hotelli sijaitsee 7 km terminaalista 5 ja 14 km terminaaleista 1 ja 2. Lentokenttäkuljetus pyydettäessä. Hotellissa 174 huonetta, joissa ilmastointi, WiFi. Buffetaamiainen,

Katso hintoja ja varaa huone

Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg

Eschenweg 18, 15827 Blankenfelde. Hotelli sijaitsee 7 km lentoasemalta, lentokenttäkuljetus saatavilla. Hotellissa uima-allas, spa- ja wellness-keskus. Korkeatasoisesti varustellut huoneet.

Katso hinnat ja varaa huone

Majoitusta S-Bahn-asemien lähellä, suora yhteys lentoasemalle

Check In Hotel 

Michael-Brückner-Str. 1A, Treptow-Köpenick, 12439 Berliini. Lähin S-Bahn Schöneweide, 8 km terminaalista 5. Hotellissa kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita. WiFi. Aamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Schulz Hotel Berlin Wall at the East Side Gallery

Stralauer Platz 36, Friedrichshain-Kreuzberg, 10243 Berliini. Lähin S-Bahn Ostbahnhof (200 m). Lentoasemalle 17 km. Huoneissa on yksilöllinen sisustus, WiFi, äly-tv ja designkylpyhuone. Hotellissa myös vieraskeittiö, pyykkitupa ja nuorisolounge.

Katso hinnat ja varaa huone

Motel One Berlin-Hackescher Markt

Dircksenstr. 36, Mitte, 10179 Berliini. Lähin S-Bahn Alexanderplatz (300 m.) Lentoasemalle 19 km. Sijainti lähellä Berliinin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Hotellihuoneet ilmastoitu, oma kylpyhuone, taulu-TV. WiFi. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Motel One Berlin-Alexanderplatz

11 Grunerstraße, Mitte, 10179 Berliini. Lähin S-Bahn Alexanderplatz (200 m.) Lentoasemalle 19 km. Sijainti lähellä Berliinin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. WiFi. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Friedrichstraße, suora yhteys S-Bahnilla lentoasemalle

Eurostars Berlin

Friedrichstr. 99, Mitte, 10117 Berliini. Lähin S-Bahn Friedrichstraße (250 m.) Lentoasemalle 20 km. Viiden tähden luksushotelli sijaitsee historiallisella Friedrichstrasse -ostoskadulla. Hotellissa on huoneita ja sviittejä, joissa on taulu-TV, teen- ja kahvinkeitin sekä tyylikäs puulattia. Spa-alueella on uima-allas, kuntosali ja sauna. WiFi. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

Friedrichstr. 96, Mitte, 10117 Berliini. Lähin S-Bahn Friedrichstraße (100 m.) Lentoasemalle 20 km.  Neljän tähden superior-hotelli sijaitsee Friedrichstraße-kadulla. Huoneissa on taulu-tv, marmorikylpyhuone, kovapintaiset lattiat. WiFi. Varhaisaamiainen tarvittaessa, lentokenttäkuljetus pyydettäessä.  

Katso hinnat ja varaa huone

Hauptbahnhof, yhteys S-Bahnilla lentoasemalle

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina-Paulus-Str. 5, Mitte, 10557 Berliini. Lähin S-Bahn Hauptbahnhof (300 m.) Lentoasemalle 21 km. Ilmastoidut huoneet, oma kylpyhuone. WiFi. Buffetaamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Motel One Berlin-Hauptbahnhof

Invalidenstraße 54, Mitte, 10557 Berliini. Lähin S-Bahn Hauptbahnhof (300 m.) Lentoasemalle 21 km. Hotelli sijaitsee päärautatieasemaa vastapäätä. Äänieristetyt huoneet, ilmastointi, taulutelevisio, WiFi ja kylpyhuone.

Katso hinnat ja varaa huone

Ibis Berlin Hauptbahnhof

Invalidenstrasse 53, Mitte, 10557 Berliini. Lähin S-Bahn Hauptbahnhof (300 m.) Lentoasemalle 21 km. Ilmastoidut huoneet, taulu-TV, oma kylpyhuone. WiFi. Aamiainen.

Katso hinnat ja varaa huone

Matkavinkkejä Berliiniin

Suosituimmat kaupunginosat

Mitte

Mittessä eli keskustassa sijaitsevat pääkaupungin tärkeimmät historialliset nähtävyydet, kuten Museumsinsel-saari, Brandenburgin portti, Reichstag-valtiopäivätalo, Unter den Linden -bulevardi, Checkpoint Charlie -museo ja Potsdamer Platz -aukio. Katso hotelleja.

Schöneberg

Berliini on yleisesti gay-ystävällinen ja varsinkin Schönebergin kaupunginosa, joka on säilyttänyt perinteisen ja hieman aliarvioidun charminsa. Katso hotelleja.

Kreuzkölln (Kreuzberg & Neukölln)

Berliinin muurin varjossa sijaitseva monikulttuurinen alue, jossa järjestetään vuosittain Kulttuurien karnevaali. Alueen vilkkaissa ja persoonallisissa kahviloissa ja ravintoloissa viihtyvät ympäri vuoden niin paikalliset asukkaat kuin matkailijatkin. Katso hotelleja.

Charlottenburg

Tämä Länsi-Berliinin kaupunginosa on kuuluisa ICC-messukeskuksestaan ja hienosta Kurfürstendamm-ostoskadustaan. Alueen nähtävyyksiä ovat pommitettu Keisari Vilhelmin muistokirkko, maailmankuulu KaDeWe-tavaratalo ja Berliinin eläintarha. Katso hotelleja.

Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg on entinen työläisten asuinalue Itä-Berliinissä, nykyisin Berliinin trendikkäin alue. Kaupunginosan luomuruokakauppoja ja design-työpajoja kansoittavat nykyään varakkaat nuoret ammattilaiset. Katso hotelleja.