Navigation Menu
Best Western laajensi hotellitarjontaa Levillä

Best Western laajensi hotellitarjontaa Levillä

in Hotelliuutiset

Levin hotellitarjonta laajeni, kun Best Western avasi talviaktiviteettien ja tapahtumien sydämessä sijaitsevan huoneistohotellin Best Western Apartments Levi Goldin.

Best Westernin hotellitarjontaan Levillä kuuluvat uuden huoneistohotellin lisäksi hiihtokeskusalueen ytimessä sijaitseva Best Western Apartments Unna ja Mánnu sekä Levin golf-kentän ja koillisrinteiden vieressä sijaitseva Best Western Apartments Levin Klubi.

Best Western Apartments Levi Gold sijaitsee Levin hiihtokeskuksessa vain 70 metrin päässä rinteistä ja hisseistä. Huoneistojen alakerrassa sijaitsevat keilahalli Levi Bowling ja hyvinvointikeskus Levi Wellness Club.

Huoneistoissa on täysin varusteltu pienkeittiö ja oma sauna. Jokaisessa huoneistossa on myös oma parveke tai ranskalainen parveke.

– Uusi hotellimme sopii erityisen hyvin niille, jotka tulevat tunturiin lentäen, sillä autoa ei tarvita ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, kertoo Best Westernin Levin hotellitoiminnasta vastaava Johanna Erkkilä.

Best Western –huoneistohotelleissa on vaihtoehtoja niin yksin lomailevalle kuin isommallekin ryhmälle. Rinteeseen, ladulle sekä golfaamaan pääsee suoraan lomahuoneiston ovelta.

Huonevaraukset booking.comista
Best Western Levi Gold Apartments
Best Western Apartments Levin Klubi
Best Western Apartments Levi Snow White Unna & Mannu