Navigation Menu
Uusi Holiday Inn –hotelli Tampereelle

Uusi Holiday Inn –hotelli Tampereelle

in Hotelliuutiset

Holiday Inn Tampere Central Station avautuu Tampereen keskustassa heinäkuussa 2015. Samanaikaisesti Yliopistonkadun Holiday Inn -hotellin toiminta loppuu vuokrasopimuksen päättyessä kesäkuussa.

Holiday Inn Tampere Central Station -hotellissa on 180 modernisti sisustettua huonetta, sauna, MiniGym –kuntosali sekä pysäköintitilaa sisäpihalla ja parkkihallissa.

Hotellin yhteydessä toimii hotelliravintola, joka palvelee hotelliasiakkaita aamiaisravintolana sekä lounaalla ja illallisella.

– Uudella Holiday Inn – hotellilla haluamme tarjota asiakkaille myös kansainvälisen hotellivaihtoehdon. Holiday Inn –brändillä pystymme tuomaan Tampereella meille tärkeille asiakasryhmille lisäarvoa tarjoamalla laadukkaita palveluita yhdellä maailman tunnetuimmalla hotellibrändillä, kertoo Restel Oy:n operatiivinen johtaja, Jari Laine.

Holiday Inn Tampere Central Station –hotelliin tullaan tekemään Pohjoismaiden ensimmäinen Open Lobby- konseptilla toimiva hotelliaulan ja ravintolapalveluita yhdistävä moneksi muuntuva, yksi yhteinen tila oleiluun, työskentelyyn, syömiseen ja tapaamisiin. Open Lobby- tilan painopisteet muuttuvat päivän kuluessa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.