Navigation Menu
Hotel Atlas Kuopio siirtyy Rantasipi-ketjuun

Hotel Atlas Kuopio siirtyy Rantasipi-ketjuun

in Hotelliuutiset

Kuopiolainen Hotel Atlas siirtyy Restelin Rantasipi-ketjuun huhtikuun lopussa. Hotellin uudeksi nimeksi tulee Hotelli Rantasipi Atlas.

Keskeisellä liikepaikalla Carlsonin talossa sijaitseva Hotelli Rantasipi Atlas palvelee niin liikematkailijoita kuin vapaa-ajan matkustajiakin.

Vuonna 2012 Restelille siirtynyt historiallinen Atlas täydentää Rantasipi-ketjun legendaaristen hotellien tarjontaa samoin kuin Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, Rantasipi Imatran Valtionhotelli ja Rovaniemellä sijaitseva Rantasipi Pohjanhovi. Hotelli Rantasipi Atlas on hotelli, joka sijaitsee Kuopion keskustassa torin kupeessa. Hotelli tuo oman yksilöllisen vaihtoehdon Rantasipi-ketjun tuoteperheen tarjontaan.

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että Rantasipi-ketjuun saadaan ripaus glamouria tämän upean historiallisen helmen myötä. Samalla vahvistamme Kuopion alueen hotellitarjontaamme, toteaa Rantasipi ketjujohtaja Juha Tiainen.

Hotel Atlas valmistui vuonna 1930 ollen Suomen ensimmäinen kansainvälisen tason majoituspaikka pääkaupungin ulkopuolella. Rakennuksen suunnittelussa arkkitehti Eino Pitkäsen esikuvana olivat aikakauden uusimmat hotellit Manner-Euroopassa.

Hotel Atlakselle on myönnetty vuosittain Tripadvisorin ”Travellers’ Choice® Winner” -tunnustus sekä lisäksi Kuopion hotellien ykkössija asiakasarviossa booking.com, expedia.com ja hotels.com -sivuilla.

Hotellin yhteyteen avataan kuluvan vuoden aikana à la Carte ravintola Grillsson Steakhouse and Bar.

Huonevaraukset Hotellimaailma.fi:stä
Varaa huone: Hotelli Rantasipi Atlas