Navigation Menu
Hilton London Heathrow Airport – Euroopan paras lentokenttähotelli 2015

Hilton London Heathrow Airport – Euroopan paras lentokenttähotelli 2015

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Lontoon Heathrow’n lentoasemalla toimiva Hilton London Heathrow on saanut World Travel Awardsin tunnustuksen Euroopan parhaimmassta lentokenttähotellista.

Hotellista pääsee tunnelia pitkin suoraan Terminaali 4:ään ja lisäksi Hotel Hoppa-palvelu liikennöi hotellin ja Terminaali 5:n välillä.

Hotellin toimiessa lentoasemalla, monet asiakkaista majoittuvat myöhäisen lennon jälkeen yöllä tai lähtevät varhain aamulla. Niinpä hotellin palvelut toimivat ympäri vuorokauden.

Hilton London Heathrow Airportin 161 huonetta on kunnostettu vuoden 2014 aikana. Huoneissa ovat uudet king-size-vuoteet, uusittu kylpyhuone, uudet modernit huonekalut ja kokonaisuus muistuttaa pikemminkin ensimmäisen luokan matkustamoa lentokoneessa.

Huoneiden värimaailma on rauhoittava ja tarjolla on välipaloja. Huoneissa on myös laadukkaita hygieniatuotteita, ilmaista vettä ja ilmainen pullo hedelmämehua.

Kunnostuksen yhteydessä on myös huomioitu matkustajien lisääntynyt mobiililaitteiden käyttö, joten huoneissa on runsaasti pistorasioita latausta varten.

Hotellin asiakkaista monet ovat liikemiehiä, jotka matkustavat paljon. Uusituissa huoneissa on huomioitu liikematkustajien erityistarpeet, mutta tarjolla on myös lisäpalveluja, joista hotelli on saanut kiitosta.

Esimerkiksi Executive-sviitissä majoittuvilla on pääsy Executive Loungeen, jossa tarjoillaan aamiaista kello 6.30 alkaen ja iltaisin tarjolla on iltacokctaileja ja pientä naposteltavaa. Loungeen pääsee myös maksamalla erillisen sisäänpääsymaksun, jos tarkoituksena on odottaa esimerkiksi jatkolentoa.

Hotellissa majoittuvilla käytössä on kuntokeskus, uima-allas, sauna ja höyrysauna.

Katso huonehintoja ja varaa huone:
Huonevaraus Hilton London Heathrow Airport-hotelliin booking.comista