Navigation Menu
Münchenin lentokenttähotelli laajenee

Münchenin lentokenttähotelli laajenee

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Münchenin lentoasemalla sijaitseva Hilton Munich Airport laajenee vastaamaan lisääntyvää kysyntää. Hotellin itäsiipeen rakennetaan 162 uutta huonetta. Lentokenttähotellista on suora yhteys Münchenin lentoaseman terminaaliin.

Hotelli sijaitsee lentoaseman terminaalien 1 ja 2 välissä. Hotellissa on suosittu kylpylä, jossa on saunan lisäksi höyrysauna ja poreallas sekä kuntosali.

Lentokenttähotellin laajentaminen on seurausta Münchenin lisääntyvistä kansainvälisistä lentoyhteyksistä. Hotellin asiakkaina on liikematkustajien ja matkailijoiden ohella monien lentoyhtiöiden henkilökuntaa.

Hotellin kapasiteetti lisääntyy alkuvuodesta 2017 peräti 551 huoneeseen.

– Kasvava kysyntä näkyy paitsi lentoasemalla, myös ympäristön hotellien täyttöasteessa, sanoo Münchenin lentoaseman rakennushankkeista vastaava johtaja Thomas Weyer.

Uudessa itäsiivessä on seitsemän kerrosta ja 8000 m2 uutta tilaa. Uusi tila yhdistyy suoraan päärakennukseen. Laajennuksen myötä hotelliin valmistuu myös konferenssitiloja.

Hotellin laajennuksen suunnittelusta vastaa arkkitehdi Helmut Jahn, joka on suunnitellut myös nykyisen hotellin. Laajennuksen kustannusarvio on noin 40 miljoonaa euroa.

Hotellista on yhteys Münchenin keskustaan S-Bahn-junalla 40 minuutissa.

Huonevaraukset:

Hilton Munich Airport