Navigation Menu
Calgaryn lentoasemalla avautui uusi Marriott-lentokenttähotelli

Calgaryn lentoasemalla avautui uusi Marriott-lentokenttähotelli

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Marriott Hotels on avannut uuden lentokenttähotellin Kanadan Calgaryn lentoasemalla. Calgary In-Terminal Marriott Hotel sijaitsee lentoaseman uuden terminaalin yhteydessä ja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon liike- tai vapaa-ajan matkustajalle, jonka tarvitsee hotellimajoitusta ennen tai jälkeen lennon.

Marriott Hotels- ketjun uusi lentokenttähotelli sijaitsee vain muutamia askeleita kainsainvälisten lentojen lähtöporteilta, nykyisen kotimaan ja uuden kansainvälisen terminaalin välissä.

Hotellissa on 318 ylellistä huonetta ja sviittiä. Monista avautuu näkymä Galgaryyn, Alberta Prairiesiin tai Kanadan Kalliovuorille.

Hotellin asiakkaista suurin osa tulee olemaan lennoilta saapuvia tai lentoja odottavia matkustajia, mutta lentoasemalta on myös lyhyt matka Galgaryn kaupunkiin, eläintarhaan ja Telus Spark tiedekeskusta.

– Hotellista avautuvat näkymät ovat varmasti mielenkiintoisia lentokoneista ja matkustamisesta kiinnostuneille ja vertaansa vailla muihin hotelleihin verrattuna Kanadassa, sanoo Calgary Airport Marriott In-Terminal Hotellin johtaja Dan DeSantis.

– Haluamme luoda esteettisesti miellyttäviä tiloja, jotka luovat inspiraatioita ja luovuutta, sanoo Marriott Hotelsin varatoimitusjohtaja Matthew Carroll.

Hotellissa on asiakkaiden käytössä kuntokeskus, uima-allas ja poreallas.

Hotellihuoneissa on 49-tuumainen taulu-tv, ergonomisesti suunniteltu työtila, minijääkaappi, tallelokero ja äänieristetyt ikkunat.

Huonevaraukset:
Calgary Airport Marriott In-Terminal Hotel – varaa huone booking.comista