Navigation Menu
Tukholman Arlandaan uusi lentokenttähotelli – Comfort Hotel Arlanda Airport

Tukholman Arlandaan uusi lentokenttähotelli – Comfort Hotel Arlanda Airport

in Hotelliuutiset, Lentokenttähotellit

Comfort Hotel Arlanda Airport sijaitsee terminaalien 4 ja 5 vieressä, SkyCityn sisäänkäynnin edestä kulkevan kadun toisella puolella.

Uudessa hotellissa on 503 huonetta, 13 kerrosta ja kymmenen pienille ryhmille tarkoitettua XXL-huonetta. Se on yksi suurimmista lentokenttähotelleista Pohjoismaissa.

Hotelli kuuluu Nordic Nordic Choice Hotelsin Comfort -hotellikonseptiin, joka tarjoaa edullista luksusmajoitusta työmatkalaisten lisäksi lomamatkustajille ja perheille.

Comfort Hotel Arlanda Airport -hotellin standard-huoneet ovat kooltaan 18 – 21 neliömetriä, ja niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kirjoituspöytä, televisio, kylpyhuone, vaatekaappi ja matkatavarahylly.

Hieman enemmän mukavuutta haluaville on varattavissa 25 – 30 neliömetrin kokoisia superior-huoneita, 35 neliömetrin kokoisia deluxe-huoneita tai 68 neliömetrin kokoisia sviittejä.

Perheiden käyttöön hotellissa on neljä henkilöä majoittavia perhehuoneita, joissa on kaksi parisänkyä.

Hotellin erikoisuus ovat XXL-huoneet, joissa majoittuu kerrallaan jopa kahdeksan henkilöä. Huoneissa on kaksi kerrossänkyä, yksi queen size -vuode ja yksi parivuode. Lisäksi XXL-huoneeseen kuuluu kaksi erillistä kylpyhuonetta.

Huonevaraukset booking.comista: Comfort Hotel Arlanda Airport